Παναγιώτης Κ. Τοκμακίδης

unnamedΟ Π. Τοκμακίδης είναι Αγρονόμος & Τοπογράφος Μηχανικός απόφοιτος του Α.Π.Θ. Έχει μεγάλη ακαδημαϊκή και επαγγελματική εμπειρία στο πεδίο των αποτυπώσεων μνημείων και των GIS. Έχει εκτελέσει πάνω από πενήντα μελέτες που αφορούν την αποτύπωση μνημείων και GIS, χρησιμοποιώντας συμβατικές, φωτογραμμετρικές και LIDAR τεχνικές, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Είναι υποψήφιος διδάκτορας του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του ΑΠΘ, στην «Παρακολούθηση τεχνικών κατασκευών με χρήση ψηφιακών εικόνων». Έχει μεγάλη εμπειρία στον προγραμματισμό Η/Υ. Έχει εργαστεί, ως βοηθός εργαστηρίου στο μάθημα «Αποτυπώσεις Μνημείων» στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (Λεμεσός).

 

  

contact gr

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συνεργάτες Προγράμματος

Hans-Peter Stika

Hans-Peter Stika

Επικουρικός Λέκτορας Αρχαιοβοτανικής, Πανεπιστήμιο του Hohenheim Read More
Stefi Jacomet

Stefi Jacomet

Καθηγήτρια Αρχαιοβοτανικής, Πανεπιστήμιο Βασιλείας Read More
Andreas Heiss

Andreas Heiss

Επιστημονικός συνεργάτης, Αυστριακό Αρχαιολογικό Ινστιτούτο της Αυστριακής Ακαδημίας Επιστημών Read More
  • 1
  • Φυτικές Τροφές

    Φυτικές Τροφές

    Το πρόγραμμα θα εξετάσει ένα εντυπωσιακό σύνολο πραγματικών φυτικών καταλοίπων και, αξιοποιώντας προηγούμενες πιλοτικές μελέτες, θα δημιουργήσει ένα σταθερό μεθοδολογικό
    Read More
  • Εργαλεία άλεσης & Μαγειρικός εξοπλισμός

    Εργαλεία άλεσης & Μαγειρικός εξοπλισμός

    Το μέγεθος και ο τύπος του εξοπλισμού για την παρασκευή του φαγητού συνδέονται στενά με τη μαγειρική πρακτική, τις μαγειρικές
    Read More
  • Εθνογραφία & Αρχαία κείμενα

    Εθνογραφία & Αρχαία κείμενα

    Η εθνογραφική επιτόπια έρευνα θα προσφέρει γνώσεις σχετικά με τους παραδοσιακούς τρόπους μετασχηματισμού των φυτών σε φαγητό, στο πλαίσιο είτε
    Read More
  • Πειραματική διερεύνηση

    Πειραματική διερεύνηση

    Διεξαγωγή πειραμάτων σχετικών με την επεξεργασία και το μαγείρεμα διαφορετικών ειδών φυτών, με στόχο τη δημιουργία διαφορετικών συνταγών και τελικών
    Read More

 

 

Copyright: Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης 2016-2021. All Rights Reserved.

Search